Besøget på Spooky LumiNights var en succes: mød en familien fra Slagelse

Familien sidder og nyder hinandens selskab i hyggelige rammer.

Der er liv og glade dage på Spooky LumiNights i Slagelse. Børn går hånd i hånd med deres forældre, og på stierne flyder snakken om den fælles oplevelse. I takt med mørkets frembrud, spredes der glæde og varme smil blandt gæsterne og mindeværdige øjeblikke opstår. Lysfestivalens gæster er begejstrede.

Blandt de besøgende på lysfestivalen er familien fra Slagelse, som ses på billedet. De er en blandet familieflok på 12 personer, bestående af både bedsteforældre, forældre, børn, børnebørn og svigerbørn. De deltog alle – store som små – på Spooky LumiNights. Forældrene fortæller, at de har inviteret hele familien med på lysfestivalen, da de gerne ville forkæle dem med en dejlig familieoplevelse til minderne.

Aftenen bød på masser af gode oplevelser, som var fornøjende for hele familien. De mindste elskede de store lysopsætninger, og mæskede sig i pandekager, efter at have danset rundt til live-musikken i foodarea i det store oplevelsestelt. De mellemste i familien syntes, at samværet og familiehyggen var fantastisk. De tog også en masse billeder af lysene og viste dem med stor begejstring til hinanden. Prikken over i’et var for familiens ældste de velsmagende flæskestegssandwiches og den stemningsfyldte live-musik.

Den store familie ankom tidligt, og solen stod stadigvæk højt på himlen. Derfor blev familien på lysfestivalen, indtil mørket faldt på. De anbefaler andre gæster til at gøre det samme, da mørket gør lysene mere iøjefaldende. Da familien blev spurgt ind til stemningen på lysfestivalen, var svaret ”SPOOKY”, med et glimt i øjet. “Det passer godt til de yngre mennesker. Det passer godt til børn” forsætter bedstefar. “Vi var overraskede over størrelsen på det hele, og arbejdet, der var lagt i det.” Familien fra Slagelse vurderer Spooky LumiNights, som en rigtig god oplevelse i superflotte omgivelser. De gik derfor også den guidede rute flere gange.

Facebook
LinkedIn