Kundeservicemedarbejder

Vi søger en studiemedarbejder til kundeservice

kundeservicemedarbejder

Brænder du for at levere en formidabel service? Og er du i gang med en uddannelse og gerne vil supplere SU’en med et studiejob? Så bliv kundeservicemedarbejder hos LUMAGICA – en eventvirksomhed i rivende udvikling.

Vi søger en topmotiveret studiemedarbejder til kundeservice i perioden fra oktober 2021 til og med december 2021 og igen fra februar 2022 til start marts 2022, som kan varetage alle henvendelser fra vores gæster under afholdelse af vores lysfestivaler. Kundehenvendelserne er primære skriftlige, hvilket giver frihed til at besvare kunder nemmere løbende og på flere dage også arbejde hjemmefra. 

Hvad forventer vi af dig?

  • Du har mod på eller har prøvet at arbejde med kundeservice før
  • Du er en dygtig formidler og skriver flydende dansk 
  • Du brænder for at levere den bedst mulige kundeservice

Hvem er du?

Du er studerende på en relevant videregående uddannelse og har meget gerne med interesse i oplevelsesbranchen. Du kan formulere dig grammatisk korrekt på dansk.

Det allervigtigste for os er, at du har et højt gear, er åben for udvikling og at du formår at omsætte idéer til praksis – selvfølgelig med en hjælpende hånd fra dine nye kompetente kollegaer. Erfaring med sociale medier og kundeservice er et plus, men ikke et krav.

Du skal kunne møde op på kontoret i Ringsted til diverse møder og under oplæringen. 

Hvad får du?

Som kundeservicemedarbejder hos LUMAGICA bliver du en del af et dynamisk team. Du får fra start et stort ansvar og mulighed for at udvikle dine kompetencer. 

Virksomheden fungerer i en uformel atmosfære, hvor alle er med til at løfte den fælles opgave. LUMAGICA er en læreplads med højt til loftet. 

Der vil blive sat en arbejdscomputer til rådighed til dig. 

Ansøgning

Arbejdstiden er omkring 32 timer om mdr. og vil primært ligge lørdage og søndage mellem kl. 12-16.  

Hvis du ser dig selv som et match, så send os en skriftlig ansøgning inkl. et portrætbillede – samt enten CV eller LinkedIn profil til Marketingchef, Nadja Kalnæs på nadja@lumagica.dk. Din ansøgning skal indeholde:

  • En kort præsentation af dig selv
  • En beskrivelse af dine kompetencer
  • Hvad du kan bidrage med
  • En fun fact om dig selv


Ansøgningen skal modtages hos os senest d. 2. september 2021 kl. 12.00. Vi læser ansøgninger igennem løbende, så vent ikke for længe med at smide din afsted. Når vi finder den rigtige kandidat bliver rollen besat.

Lønnen er fastsat efter rammerne som en studiemedhjælper.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

LUMAGICA’s fortryllende lysfestivaler skabes af virksomheden MK Event, som er søstervirksomhed til den verdensomspændende organisation MK Illumination. Med en masse global og lokal viden fra oplevelsesbranchen, bringer virksomheden nu smukke lysfestivaler til udvalgte byer i Danmark.

Lysfestivalen “LUMAGICA – Enchanted Winter Forest” blev afholdt i Ringsted Lystanlæg og havde glæden af at samle mere end 55.000 gæster over de 23 åbningsdage i november og december 2020.

LUMAGICA består af et ungt, kreativt og erfarent team med vidt forskellige baggrunde indenfor blandt andet oplevelsesdesign, eventafvikling og marketing. Teamet deler kontor med MK Illumination’s andre afdelinger i Ringsted.