Christmas Wonderland - Et vaskeægte juleeventyr

Der er julestemning for alle pengene på årets mest fortryllende familieoplevelse, Christmas Wonderland. Lysfestivallen oplyser Lystanlægget i Ringsted med masser af julelys. Det hele kan opleves i perioden d. 19. nov. – 23. dec. 2021

Under sidste års premiere på LUMAGICA’s første lysfestival i Enchanted Winter Forest i Ringsted, tiltrak vi mere end 55.000 gæster. Derfor genskaber vi succesen ved endnu en gang at bringe lys og julestemning til byen. Denne gang med et nyt tema i julens tegn. Fredag d. 19. november slår vi dørene op til julelysfestivalen Christmas Wonderland, hvor juleklokkerne ringer ind til en fortryllende juleoplevelse for hele familien.

På Christmas Wonderland rejser du gennem et lysende julelandskab, hvor magiske væsener viser sig mellem træerne og skaber rammerne for eventyrlige julefortællinger. På ruten vil man blandt andet opleve Nordpolen, slikskoven, den dansende slikræv og julemanden og hans trofaste rensdyr, Rudolf – Et hit for alle artige børn.

Får du undervejs lyst til at stille den lille sult eller tørst, vil der undervejs være mulighed for at gå på opdagelse i søde og salte julelækkerier, samt varme og kolde drikke.

Det 2.000 kvm store oplevelsestelt vil fuldende oplevelsen. Her finder du et bredt udvalg af foodtrucks med smagfulde retter for hele familien. I teltet er der også et loungeområde med mulighed for julehygge og nærvær. Her har du mulighed for at sætte dig ned, nyde maden og drikke til tonerne af stemningsfyldt live musik.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på årets mest fortryllende familieoplevelse i Ringsted. 

Facebook
LinkedIn