Skip to content

Lumagicas Cookie- og privatlivspolitik

Læs mere her...

Cookie- og privatlivspolitik

Behandling af dine personoplysninger:

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter lumagica.dk indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Din sikkerhed:

Vi har ligeledes truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger med, at dine oplysningerhændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål:

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt atkunne levere deservices, du har efterspurgt,som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vioplysningerne til at optimere vores service og indhold på vores events. 

Billetsalg.dk
I forbindelse med din oprettelse af en konto hos Billetsalg.dk, angiver du almindelige persondata som:

  • Navn
  • Adresse, postnr. – by – land
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Fødselsår
  • Køn

Lumagica og Billetsalg opbevarer kun de personoplysninger, som du selv har indtastet i systemet. Det er kun Billetsalg.dk ApS og LUMAGICA, der har adgang til dine data.

Billetsalg beder kun om de oplysninger som er nødvendige for, at de kan oprette dig som bruger på Billetsalg.dk og lave den ønskede billet.

Periode for opbevaring:

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysninen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationerne slettes.

Vi opbevarer dine indtastede data, hos egne servere hos ekstern certificeret hostnings udbyder som vi har indgået databehandleraftaler med. 

Du kan via din konto hos billetsalg.dk, når som helst se alle dine indtastede data på platformen og berigtige/opdatere oplysningerne på dig og du vil kunne se de billetter de har købt.

Ønsker du din konto slettet hos billetsalg.dk, skal du kontakte dem direkte.

Lumagica og Billetsalg har underskrevet en databehandleraftale / Dataansvarligaftale, hvor de har accepteret at de kun må benytte data i forbindelse med events i LUMAGICA.

Databehandlingen i forbindelse med betalingen af dine billetter, foregår ligeledes af certificeret 3. part hvor du separat godkender dine data hos dem i forbindelse med din betaling.

Videregivelse af oplysninger:

Data om brug af lumagica.dk, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet “Cookiepolitik” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi anvender derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

De tredjeparter vi benytter er:

  • Håndtering af nyhedsbreve: Mailchimp,
  • Håndtering af betalingskortoplysninger: Billetsalg.dk
  • Håndtering af køb: Billetsalg.dk og ViaBill

Indsigt og klager:

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Desuden kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger benyttes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til indo@lumagica.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til datatilsynet på: https/www.datatilsynet.dk

Nyhedsbreve:

I forbindelse med dit køb af billetter angiver do om du ønsker nyhedsbreve fra billetsalg.dk og LUMAGICA. Hvis du har afkrydset “ja tak” til nyhedsbrev, har du accepteret at du løbende vil modtage mails fra billetsalg.dk og LUMAGICA som vil indeholde besked om andre events og gode tilbud. Du kan til enhver tid framelde eller tilmelde dig nyhedsbrev under din brugerprofil på Billetsalg.dk og via nyhedsbrevet fra LUMAGICA

 

Cookiepolitik

Når du besøger lumagica.dk, skal vi gøre opmærksom på at der indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af dette website. I den nedenstående har vi uddybet, hvilke informationer der helt præcist indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

http://minecookies.org/cookiehandtering/

 

Lumagica.dk anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvrande med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statisk og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelige kode som f.eks. virus. Det er desuden muligt at slette eller blokere for cookies. En vejledning til dette kan findes på http://minecookies.org/cookiehandtering

Lumagica.dk anvender cookies fra følgende tredjeparter: 

  • Google
  • Facebook
Play Video