Skip to content

COVID-19

Info om COVID-19 på LUMAGICA

COVID-19

Sidst opdateret den 17. december 2020

Grundet at vi er en udendørs gående attraktion, holder vi åbent i hele perioden. Derfor er man mere end velkommen til at besøge os, så længe man er frisk og rask. 

Vi lukker 2.500 gæster ind i anlægget om dagen. Dette er faktisk kun 1/4 af dem vi egentlig havde plads til, hvis der ikke havde været COVID-19. Vi har nemlig taget højde for, at vores gæster skal kunne tage afstand til hinanden. Der er indført tidsintervaller for ankomsttidspunktet i forbindelse med billetkøb, for at undgå ophobninger. Man kan blive på LUMAGICA så længe man vil indenfor vores åbningstid. 

Det er påbudt at bære mundbind eller vesir under hele oplevelsen på LUMAGICA. Dette gælder selvfølgelig ikke børn eller andre, der af sundhedsmæssige årsager ikke har mulighed for at bære mundbind. 

Vores foodtrucks har fortsat åbent, da det er udendørs servering. Der er også mulighed for at sidde ved vores udendørs borde eller i vores overdækkede teltområde. Husk derfor det varme tøj, da du på intet tidspunkt har mulighed for at gå indenfor. 

I tilfælde af, at vi er nødt til at aflyse LUMAGICA, får du selvfølgelig dine penge tilbage, men som det ser ud lige nu er der intet der stopper os i at afholde LUMAGICA – Enchanted Winter Forest.

Vi følger udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er gæsters og medarbejderes sikkerhed. Derfor følger vi alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger og har beredskabsplaner klar i tilfælde af myndighederne skruer op for restriktionerne.

I hjertet af lysfestivalen finder man teltområdet med live-musik, loungestemning, og gode smagsoplevelser, som smelter sammen med resten af lysfestival-universet.

LUMAGICA er en magisk familie­oplevelse skabt i høj æstetisk kvalitet, som udfordrer fantasien og indbyder til at gå på opdagelse i naturens og årstidernes foran­derlighed. Her vil både voksne og børns sanser blive stimuleret med oplevelser, indlevelse, samvær og interaktion med kunst, objekter og lysteknologi.

Play Video