En eventyrlig familieoplevelse kommer til Rødovre

Den succesfulde lysfestival Frozen Kingdom, som sidste år havde præmiere i Aabenraa, kan opleves i Espelunden i Rødovre fra d. 5. feb. til d. 6. mar. 2022.

På Frozen Kingdom vil du blive ført ud på en 1,1 km. lang rute, hvor lyskunst og stemningsfyldt musik, vil skabe rammerne for eventyret om isdronningens magiske vinterrige.

På lysfestivalen vil der også være rig mulighed for at børn og barnlige sjæle kan lege med interaktive oplevelser. Som noget nyt vil der være sjove kælkebakker, hvor børnene kan lege og rutsje på vores slæder.

Der vil også være mulighed for bl.a. at spille på trommer og spille på et sjovt gulvklaver, hvor du kan aktivere lys og lyde, og skabe din helt egen lyskunst.

På Frozen Kingdom vil du som gæst blive budt velkommen af isdronningen, der med sine 5 meter i højden, holder det fulde overblik over sit rige. I det frosne vinterrige kan du bl.a. opleve isfolket, som lever side om side med isbjørne, ulve og store dyr fra fortiden. De bliver alle vækket til live af det fantastiske Livets Træ, som lyser smukt op i alle regnbuens farver.

Mellem lysende træer og buske vil du også møde yeti-familien, som sammen med ismonsteret og andre eventyrlige væsner holder til i Frozen Kingdom.

Undervejs på den lysende rute kommer du til det hyggelige udendørs food area, hvor der vil være god plads til hele familien. Her har du mulighed for at nyde snacks, mad samt varme kolde og drikke. Mens de voksne kan smække benene op og slappe af, kan børnene suse rundt og lege på de 3 forskellige kælkebakker.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på årets mest magiske familieoplevelse i Rødovre d. 5. feb. – 6. mar. 2022.

Facebook
LinkedIn