En hyggelig familietur til lysfestivalen i Rødovre

Lysene strålede og en hyggelig stemning spredte sig langsomt i Espelunden, i takt med at flere og familier fandt vejen forbi lysfestivalen en aften i uge 7. 

Blandt de besøgende på Frozen Kingdom var en familie fra Helsingør, som var kørt hele turen til Rødovre for at opleve lysfestivalen. Familien bestod af forældrene Marie og Pamela med deres to børn Nicola og Luca. De var sammen taget på lysfestival for at få en hyggelig familietur i vinterferien. Da vi mødte dem fortalte familien om deres oplevelse, som havde budt på en masse gode oplevelser.

”Jeg synes at det har været sjovt, hyggeligt og meget flot” sagde Nicola, da vi spurgte ham om, hvordan han synes, at hele oplevelsen havde været.

Familien ankom til parken imens det endnu var lyst og blev i parken til mørket havde lagt sig og lysene kom til sin fulde ret. De var meget imponeret over lysopsætningerne. Deres favoritter var Livets Træ, den afskyelige snemand og den store lysende mammut.

Nicola og hans lillebror Luca fortalte, at det også havde være rigtig sjovt at suse ned af kælkebakkerne, som de havde gjort flere gange. De prøvede også det interaktive gulvklaver og de lysene sten, som skiftede farve når de trådte på dem. 

Undervejs på den 1,1 km lange rute, slog familien sig ned i madområdet, hvor de fik stillet både sult og tørst. “Vi fik fik nuggets med pommes frittes. Det smagte rigtig godt” sagde Nicola.

Med fyldte maver, mange indtryk og favnen fuld af lyslegetøj bevægede familien sig mod udgangen. 

”Vi synes at det hele har været utroligt flot og hyggeligt. Det er første gang vi besøger LUMAGICA, men vi vil helt sikkert komme igen” sagde Marie.

Du kan opleve Frozen Kingdom i Rødovre i resten af uge 8 og i den første weekend i marts. Læs mere om lysfestivalen her

Facebook
LinkedIn