Enchanted Winter Forest rykker ind i hjertet af Odense

Vi glæder os over at vores lysfestival Enchanted Winter Forest, bliver rykket ind i centrum af Odense. Vi indtager Kongens Have med Enchanted Winter Forest den 12. november til den 19. december – hvor vi over 24 åbningsdage vil pryde den centrale del af Odense med unikke lysskulpturer og lysdesign.

 

Når de mørke vinterdage rammer Danmark, kan du i Odense få fornøjelsen af at opleve Enchanted Winter Forest, der denne gang vil blive afholdt i Kongens Have. Her vil du få muligheden for at blive guidet igennem en fortryllet vinterskov med magiske lysoplevelser, madboder, live musik og unikke lysskulpturer på op til 13 meter i højden. På årets smukkeste familieoplevelse kommer man ud på en 1,3 km lang rute, hvor man træder ind i 19 forskellige områder med hver sin historie. LUMAGICA – Enchanted Winter Forest bliver afholdt i Kongens Have i Odense mellem d. 12. nov. og 19. dec. 2021.

 

Da muligheden bød sig for at rykke ind i hjertet af Odense ”H.C. Andersen-byen”, var vi ikke i tvivl om at denne nye placering, var den bedste både for os og vores gæster. Vi glæder os til at være i Kongens Have hvor vi med lysfestivalen bidrager til at skabe nogle rigtig smukke oplevelser i julen i Odense. Med den nye placering, er der også en klar transportfordel for de gæster der kommer langvejs fra, da banegården ligger helt tæt på indgangen til lysfestivalen. Vi ser meget frem til at byde alle velkommen.” Siger Nadja S. Kalnæs, Marketingschef LUMAGICA.

 

”Da vi blev opmærksomme på, at LUMAGICA ønskede at placere deres lysfestival Enchanted Winter Forest i Odense, tog vi omgående kontakt for at undersøge mulighederne for, om begivenheden kunne placeres centralt i byen i julemåneden. Lys er i forvejen en central del af juleoplevelsen i Odense City. Vi har igennem årene arbejdet på at forskønne byens juleudsmykning og gør det fortsat til gavn og glæde for byens borgere og gæster. Nu kan besøget i byen krydres med en helt unik oplevelse i forbindelse med lysfestivalen i Kongens Have, og vi er sikre på at det både vil gavne byen og lysfestivalen, at vi sammen kan tiltrække gæster i julemåneden.” Siger Peter Bøgholm, Direktør i Odense City.

 

Fynboerne, og især odenseanerne, kender Kongens Have som en centralt placeret park tæt på Odense Banegård. Parken rummer ofte større kulturbegivenheder i løbet af året og måler et areal på 2 hektar, hvor buede stier fører besøgende gennem parkens landskab, indeholdende af store bøgetræer, søer og statuer. Parken ligger placeret i et idyllisk smørhul, mellem banegården og det fortryllende Odense slot, hvis barok-inspirerede fremtoning sætter stemningen for en magisk aften i selskab med familien og vores lysopsætninger. 

FAKTA

Oplevelse: Enchanted Winter Forest
Rutens længde: 1.3 km
Åbningsdage og tider: 24 åbningsdage. Hverdage og søndage kl. 16.00 – 21.00 og fredage og lørdage kl. 16.00 – 22.00
Beliggenhed: 200 meter fra Odense Banegård Center
Læs mere på www.lumagica.dk/odense-enchanted-winter-forest/  
Facebook
LinkedIn