Skip to content

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

FaQ

Her på siden kan du få svar på de mest gængse spørgsmål ift. LUMAGICA. Hvis ikke vi giver dig de svar du har brug for er du altid velkommen til at skrive en mail til os på info@lumagica.dk

Du kan finde adressen, parkeringsforhold og muligheder for offentlig transport her til

Christmas Wonderland i Ringsted 

Spooky LumiNights i Slagelse 

Enchanted Winter Forest i Odense

Frozen Kingdom i Aabenraa 

For at minimere kødannelse og dermed sikre den bedste oplevelse for alle, skal man købe billet til et bestemt tidspunkt, når man køber sin billet online. Det forventes, at man ankommer så tæt på det tidspunkt man har købt til som muligt, men man mister naturligvis ikke sin plads, i tilfælde af forsinkelser. Alternativt kan du altid købe din billet i døren. LUMAGICA følger udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er gæsters og medarbejderes sikkerhed. Derfor følger vi alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og vi opfordrer alle til at være meget grundige med hygiejnen og bruge håndsprit. Derudover er det påbudt at bære mundbind eller vesir under hele oplevelsen på LUMAGICA. Dette gælder selvfølgelig ikke børn eller andre der af sundhedsmæssige årsager ikke har mulighed for at bære mundbind. 

Vi opfordrer også til, at du ikke besøger LUMAGICA, hvis du indenfor de seneste 14 dage har besøgt et land med COVID-19-smittespredning eller hvis du endnu ikke har fået en negativ test.

Vi henviser til Sundhedsstyrelsens hjemmeside, der løbende opdateres med seneste nyt om COVID-19: sst.dk/corona

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at sende en mail til info@lumagica.dk, hvis du har spørgsmål.

……….

I tilfælde af, at vi er nødt til at aflyse LUMAGICA, får du selvfølgelig dine penge tilbage.

Vi kan desværre ikke tage højde for, om vores gæster bliver syge eller af anden privat årsag har brug for at aflyse. I sådan et tilfælde vil vi råde dig til at forsøge at sælge billetterne. 

Læs mere om COVID-19 her

Hvis i skal have ombyttet billetterne til en anden dato, skal i have fat i Billetsalg. Du kan kontakte dem på:

info@billetsalg.dk – Tlf: 71 99 31 22

Det koster 25 kr. per billet at ombytte.

………..

I tilfælde af, at vi er nødt til at aflyse LUMAGICA, får du selvfølgelig dine penge tilbage.

Vi kan desværre ikke tage højde for, om vores gæster bliver syge eller af anden privat årsag har brug for at aflyse. I sådan et tilfælde vil vi råde dig til at forsøge at sælge billetterne. 

I tilfælde af, at vi er nødt til at aflyse LUMAGICA, får du selvfølgelig dine penge tilbage.

Vi kan desværre ikke tage højde for, om vores gæster bliver syge eller af anden privat årsag har brug for at aflyse. I sådan et tilfælde vil vi råde dig til at forsøge at sælge billetterne. 

Der er naturligvis mulighed for at komme på toilettet under lysfestivalen.

Vi har sørget for at der er sat toiletter op til både børn og voksne samt handikappede. 

Vi tager hensyn til dyrene og derfor ved vi at det ikke er en god idé at medbringe husdyr på lysfestivalen.

Der vil være for mange mennesker og der sker alt for meget, som kan gøre dem forvirret og utrygge og derfor er det ikke tilladt at medbringe en hund eller et andet husdyr på LUMAGICA.

Du har mulighed for, at betale for din billet med Dankort, VISA/Dankort betaling og Mobilepay, hvor Dankort eller VISA/Dankort er det tilknyttede kort. Andre informationer om billetsalg, kan du finde på billetsiden

Har du ikke Dankort?

Har du ikke et Dankort, VISA/Dankort eller Mobilepay, hvor Dankort eller VISA/Dankort er det tilknyttede kort, kan du vælge ViaBill som betaling. ViaBill giver dig mulighed for at dele betalingen op i 4 lige store dele og samtidig betale via VISA/ VISA Debit / VISA elektron eller MasterCard.

Kan eller ønsker du ikke at betale via ovenstående, har du også mulighed for at betale via en bankoverførsel. Vi gør dog opmærksom på, at der kun kan betales med bankoverførsel minimum 5 dage før et event.Der er et tillæg på billetterne ved køb i døren. Vi anbefaler derfor at man køber sine billetter inden man ankommer til LUMAGICA.

  • 0-2 år: gratis
  • 3-12 år:  75 kr,- Normalpris //  90kr,- I døren//
  • 13 og opefter:  165 kr,- Normalpris //  185kr,- I døren //

Senior/pensionistbilletter:

På nuværende har vi desværre IKKE mulighed for, at tilbyde billetter til særlige priser for ældre og pensionister.

Inkluderet i prisen

Når du køber billetten, betaler du for indgang til LUMAGICA. Den fortryllende lysfestival stimulerer alle dine sanser via funklende farver, interaktive oplevelser og stemningsskabende musik. På LUMAGICA har du mulighed for at tilkøbe smagsfulde oplevelser fra specielt udvalgte food trucks.

Find mere info ang. billetter på billetsiden her>>

Er du handicappet og ønsker at besøge LUMAGICA’s lysfestivaler har vi sørget for at der er de fornødne forhold ift. toiletbesøg, parkering mv.

Handikappet (tillæg) eller ”Kørestol/el-scooter”

Uanset om du sidder i en almindelig eller elektrisk kørestol, har du fin mulighed for at bevæge dig rundt i lystanlægget – dog med forbehold for vejret. Hele ruten foregår enten på grussti, som kan blive mudret, eller metalplader, som kan blive glatte i tilfælde af voldsomme regnskyl.

Handicapledsager har mulighed for at deltage gratis på LUMAGICA’s lysfestivaler med visning af af billet og et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer.

Handicap ledsagere SKAL altså fremvise en ledsager billet og et gyldigt ledsagerkort ved indgangen. Ledsager billetten kan hentes, uden beregning, her på billetsalgssiden.

Find mere info ang. handicapbilletter på billetsiden her>>

Det er muligt at købe forskellige former for mad og drikke på lysfestivallen. Derfor er det ikke tilladt, at medbringe egen mad og drikke hjemmefra.  

Play Video