FAQ

Ofte Stillede Spørgsmål

FAQ

Her på siden kan du få svar på de mest gængse spørgsmål ift. LUMAGICA. Hvis ikke vi giver dig de svar, du har brug for, er du altid velkommen til at skrive til os via chatten.

Åbningsdage for hver lysfestival kan findes på deres eventsider:

Magic Forest i Slagelse

Spooky LumiNights i Jelling

 

Du kan finde adressen, parkeringsforhold og muligheder for offentlig transport her til:

Magic Forest i Slagelse

Spooky LumiNights i Jelling

For at minimere kødannelse og dermed sikre den bedste oplevelse for alle, skal man købe billet til et bestemt tidspunkt, når man køber sin billet online. Det forventes, at man ankommer så tæt på det tidspunkt man har købt til som muligt, men man mister naturligvis ikke sin plads, i tilfælde af forsinkelser. 

Du kan se på billetten, hvilket tidsinterval du har valgt som ankomsttidspunkt. Det er indenfor denne halve time, at du skal ankomme til lysfestivalen. Du må blive så længe du vil indenfor vores åbningstid. 

Alternativt kan du altid købe din billet i døren. 

Hvis i skal have ombyttet billetterne til en anden dato, skal i have fat i Billetsalg. Du kan kontakte dem på:

info@billetsalg.dk – Tlf: 71 99 31 22

Det koster 25 kr. per billet at ombytte.

Vi kan desværre ikke tage højde for, om vores gæster bliver syge eller af anden privat årsag har brug for at aflyse. I sådan et tilfælde vil vi råde dig til at give dine billeter væk eller forsøge at sælge billetterne. 

Der er naturligvis mulighed for at komme på toilettet under lysfestivalen. Vi har sørget for at der er sat toiletter op til både børn og voksne samt handikappede. 

Vi tager hensyn til dyrene og derfor ved vi at det ikke er en god idé at medbringe husdyr på lysfestivalen.

Der vil være for mange mennesker og der sker alt for meget, som kan gøre dem forvirret og utrygge og derfor er det ikke tilladt at medbringe en hund eller et andet husdyr på LUMAGICA.

Når du køber billetten online

Du har mulighed for, at betale for din billet med Dankort, VISA/Dankort betaling og Mobilepay, hvor Dankort eller VISA/Dankort er det tilknyttede kort. 

Har du ikke et Dankort, VISA/Dankort eller Mobilepay, hvor Dankort eller VISA/Dankort er det tilknyttede kort, kan du vælge ViaBill som betaling. ViaBill giver dig mulighed for at dele betalingen op i 4 lige store dele og samtidig betale via VISA/ VISA Debit / VISA elektron eller MasterCard.

Kan eller ønsker du ikke at betale via ovenstående, har du også mulighed for at betale via en bankoverførsel. Vi gør dog opmærksom på, at der kun kan betales med bankoverførsel minimum 5 dage før et event.

Andre informationer om billetsalg, kan du finde på billetsiden

 

På lysfestivalen

LUMAGICA’s lysfestivaler er kontantfri. Altså kan du KUN betale for billetter, mad, drikke og merchandise lysfestivalen med betalingskort og med mobilepay.   

Der er et tillæg på billetterne ved køb i døren. Vi anbefaler derfor at man køber sine billetter inden man ankommer til LUMAGICA.

  • 0-2 år:
    Gratis og kræver ingen billet
  • Børn 3-12 år:
    online 75 kr // i døren 90 kr.
  • Voksne 13 og opefter:
    online 165 kr. // i døren 185kr.

Senior/pensionistbilletter:

På nuværende har vi desværre IKKE mulighed for, at tilbyde billetter til særlige priser for ældre og pensionister.

Inkluderet i prisen

Når du køber billetten, betaler du for indgang til LUMAGICA. På LUMAGICA’s lysfestivaler har du mulighed for at tilkøbe smagsfulde oplevelser fra specielt udvalgte food trucks.

Find mere info ang. billetter på billetsiden her

Er du handicappet og ønsker at besøge LUMAGICA’s lysfestivaler har vi sørget for, at der er de fornødne forhold ift. toiletbesøg, parkering mv.

Handikappet (tillæg) eller ”Kørestol/el-scooter”

Uanset om du sidder i en almindelig eller elektrisk kørestol, har du fin mulighed for at bevæge dig rundt i lystanlægget – dog med forbehold for vejret. Hele ruten foregår enten på grussti, som kan blive mudret, eller metalplader, som kan blive glatte i tilfælde af voldsomme regnskyl.

Handicapledsager 

Som handicapledsager har mulighed for at deltage gratis på LUMAGICA’s lysfestivaler med visning af billet og et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer.

Handicap ledsagere SKAL altså fremvise en ledsager billet og et gyldigt ledsagerkort ved indgangen. Ledsager billetten kan hentes, uden beregning, her på billetsalgssiden.

Find mere info ang. handicapbilletter på billetsiden her

Det er muligt at købe forskellige former for mad og drikke på lysfestivallen. Derfor er det ikke tilladt, at medbringe egen mad og drikke hjemmefra.  

Vi gør opmærksom på, at vi tager billeder.
Disse billeder bruges bla. til marketing. 

Hvis du ønsker at udeblive på billeder og videoer bedes du skrive til os på info@lumagica.dk, eller tage direkte kontakt til den fotograf der måtte fotografere dig. 

LUMAGICA’s lysfestivaler er kontantfri. Altså kan du KUN betale for mad, drikke og merchandise lysfestivalen med kort  

Se og download vores tilladelser her:

Magic Forest i Slagelse

Spooky LumiNights i Jelling

 

 

Vi holder åbent på alle vores lysfestivaler. Du og dine kære kan trygt og sikkert besøge LUMAGICA

Mundbind og coronapas er ikke påkrævet. 

…….

LUMAGICA følger udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er gæsters og medarbejderes sikkerhed. Derfor følger vi alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og vi opfordrer alle til at være meget grundige med hygiejnen og bruge håndsprit. 

Vi henviser til Sundhedsstyrelsens hjemmeside, der løbende opdateres med seneste nyt om COVID-19: sst.dk/corona

Du er altid velkommen til at kontakte via chatten, hvis du har spørgsmål.

Hos LUMAGICA følger vi energi-situationen meget nøje.
Derfor sikrer vi at vi har de mest energivenlige produkter på markedet, som er med til at reducerer vores forbrug. 🙌
 
På nedenstående billede kan du se hvordan vi sammen, kan hjælpe med at sænke vores energiforbrug yderligere i fællesskab og samtidig have mulighed for at nyde og opleve vores smukke lysfestivaler. 💡❤️💫