Julemagien skabes på Christmas Wonderland

Kom i julestemning på LUMAGICAS lysfestival “Christmas Wonderland”, hvor fantastiske lys og musik fører dig gennem en eventyrlig rute.

Årets mest fortryllende jule-oplevelse ”LUMAGICA – Christmas Wonderland” bliver afholdt i lystanlægget i Ringsted mellem d. 19. nov. og 23. dec. 2021. 

Glæd dig til slikskoven, nordpolen, julemandens gaveværksted og meget meget mere når du besøger den magiske park. En uforglemmelig fantasifuld dag med interaktive oplevelser, lyskunst, musik og lækker mad og drikke.

Slikskoven

Forestil dig, at du er på vej ind i en skov. Ikke en almindelig skov, men en skov, hvor slikket vokser til uendelige højder. Vær med – og mærk den hyggelige julestemning, der breder sig gennem skovens trækroner. Stedet hvor magiske lysopsætninger lyser i mørket, og viser dig vejen igennem juleeventyret.

Julemandens kugle og rensdyr

Gaverne er pakket, og bliver snart afleveret til de artige børn.

Mød julemanden og hans trofaste rensdyr, Rudolf, der begge gør sig klar til at tage op imod nattehimlen. Du kan sætte dig ved siden af julemanden og hviske ham dine højeste ønsker, som kun drømme kan gøre til virkelighed. Tag et billede med julemanden og forevig oplevelsen fra julelandet. 

Slikræven

I sliklandet er alt muligt og alle børns drømme om slik i lange baner, lyser op på stien mellem træer og figurer.  Den nuttede ræv lyser blandt bolcher og slikkepinde – en vaskeægte juledrøm. Oplev den magiske stemning mellem skovens træer og vær med, når den dansende slikræv åbner juleballet. 

Facebook
LinkedIn