Kom i praktik hos Lumagica

To ledige Praktikpladser i Marketingafdelingen

KOM I PRAKTIK HOS LUMAGICA

Vores to populære praktikpladser i vores marketingafdeling er nu igen ledige for ansøgning! 

Du kan vælge imellem at ansøge om praktikplads omhandlende SoMe, VIDEO og DIGITAL MARKETING  eller KOMMUNIKATION & PRESSE .

 Læs om mulighederne nedenfor…


SoMe, VIDEO & DIGITAL MARKETING

Brænder du for at lave lækker content til SoMe og samtidig er god til videoproduktion via tlf.? Så bliv praktikant hos LUMAGICA – en eventvirksomhed i rivende udvikling.

Vi søger en topmotiveret praktikant til SoMe, videoproduktion og digital markedsføring i perioden fra august/september 2022 til og med december 2022.

Som praktikant vil du komme til at deltage i det daglige arbejde sammen med de øvrige ansatte og udover erfaring med digital markedsføring, vil du også få stor indsigt i oplevelsesbranchen. 

Hvad vil du komme til at arbejde med?

 • Content produktion til SoMe
 • Assistance på kampagneplanlægning
 • Fotoskydning enten via kamera eller tlf. før og under afviklingen af events
 • Videoproduktion via tlf og fotoarbejde
 • Ad hoc opgaver i marketingafdelingen

 

Hvad forventer vi af dig?

 • Du har mod på eller har prøvet at arbejde med SoMe, billed- og videoproduktion eller andet digital marketing
 • Du nyder at udarbejde kreativt og lækkert content
 • Du brænder for marketing generelt og er dygtig til at levere billeder og videoer i høj kvalitet


KOMMUNIKATION & PRESSE

Elsker du at skrive medrivende tekster? Og vil du gerne prøve kræfter med marketing, PR og kommunikation? Så bliv praktikant hos LUMAGICA – en eventvirksomhed i rivende udvikling.

Vi søger en topmotiveret praktikant til marketing, PR og kommunikation i perioden fra august/september 2022 til og med december 2022.

Som praktikant vil du komme til at deltage i det daglige arbejde sammen med de øvrige ansatte og udover erfaring med presse- og kommunikationsopgaver, vil du også få stor indsigt i markedsføring i oplevelsesbranchen. 

Hvad vil du komme til at arbejde med?

 • Udarbejdelse af pressemateriale og kontakt til medier
 • Udarbejdelse og udsendelse af nyhedsbreve
 • Udarbejdelse af indlæg og andet indhold til hjemmesiden
 • Ad hoc opgaver i marketingafdelingen

Hvad forventer vi af dig?

 • Du har mod på eller har prøvet at arbejde med presse, nyhedsbreve eller blogindlæg før
 • Du nyder at skrive interessante og indholdsrige tekster
 • Du er en dygtig og fantasifuld formidler, der brænder for kommunikation som fag


GÆLDENDE FOR BEGGE ROLLER

Hvem er du?

Du er studerende på en relevant videregående uddannelse – f.eks. Universitetet, DMJX eller Erhvervsakademiet – og har en stor interesse samt teoretisk forståelse for kommunikation og/eller marketing.

Det vigtigste for os er, at du har et højt gear, er åben for udvikling og at du formår at omsætte idéer til praksis – selvfølgelig med en hjælpende hånd fra dine nye kompetente kollegaer. Erfaring med sociale medier, tekstforfatning og Adobe-pakken er et plus, men ikke et krav.

Hvad får du?

Som praktikant hos LUMAGICA bliver du en del af et dynamisk team, hvor arbejdsopgaverne varierer fra dag til dag. Du får ansvar og mulighed for at udvikle dine kompetencer. 

Virksomheden fungerer i en uformel atmosfære, hvor alle er med til at løfte den fælles opgave. LUMAGICA er en læreplads med højt til loftet. Som praktikant får du masser af viden om marketing i oplevelsesbranchen, som er yderst værdifuld i kommende arbejdsliv.

Der vil blive afsat en arbejdscomputer til rådighed til alle praktikanter.

Ansøgning

Praktikforløbet er ulønnet, og omfanget er typisk 4-5 måneder fra August/September- December, 2022. Arbejdstiden er mellem 20-37 timer om ugen, med mulighed for at både at arbejde hjemmefra og arbejde på kontoret. Derudover er der selvfølgelig også mulighed for, at du kan prioritere din praktikopgave og din eksamen. 

Hvis du ser dig selv som et match, så send os en ansøgning – enten videoansøgning eller en skriftlig ansøgning inkl. et portrætbillede – samt CV til vores mail info@lumagica.dk – Du er også velkommen til at vedhæfte et projekt du er stolt af, men det er ikke et krav.

Hvis du vælger at lave en videoansøgning, skal den ses som en erstatning af de klassiske motiverede ansøgninger. Derfor skal du ikke vedhæfte en skriftlig ansøgning, hvis du vælger at lave en videoansøgning. Uanset du vælger at lave en ansøgning via video eller skriftligt, så skal din ansøgning indeholde følgende:

 • En kort præsentation af dig selv
 • En beskrivelse af dine kompetencer
 • Hvad du kan bidrage med
 • En fun fact om dig selv

Det er vigtigt for os at understrege, at det ikke skal være noget større projekt at optage din videoansøgning. Vi ønsker blot at få en forsmag på hvem du er og hvad du kan. 

Vi læser og ser ansøgninger igennem løbende, så vent ikke for længe med at smide din afsted. Når vi finder de rigtige kandidater bliver rollerne besat.

OBS: Vi tager kun imod ansøgninger hvor praktikperioden strækker sig over min. 3-4 måneder. 

Vi glæder os meget til at høre fra dig!


LUMAGICA’s fortryllende lysfestivaler skabes af virksomheden MK Event & Montage, som er søstervirksomhed til den verdensomspændende organisation MK Illumination. Med en masse global og lokal viden fra oplevelsesbranchen, bringer virksomheden smukke lysfestivaler til udvalgte byer i Danmark.

Siden 2020 har LUMAGICA produceret seks lysfestivaler, på forskellige venues i alle landsdele af Danmark. I vintersæsonen 2022/2023 kan gæsterne glæde sig til endnu fem lysfestivaler. 

LUMAGICAs lysfestivaler er smukke visuelle oplevelser for hele familien. På lysfestivalerne kan du gå på oplevelse sammen med dine kære, tage en masse smukke billeder og samtidig smage lækre, søde og salte retter.  Hver lysfestival er produceret med hver sin tematik og tilpasset den lokation den afholdes på.

LUMAGICA består af et kreativt og erfarent team med vidt forskellige baggrunde indenfor blandt andet oplevelsesdesign, eventafvikling og marketing. Teamet deler kontor med MK Illumination’s andre afdelinger i Ringsted.