Kom i praktik hos Lumagica

Vi Søger Praktikanter Til Marketingafdelingen

KOM I PRAKTIK HOS LUMAGICA

Vi søger praktikanter! Stillingerne er: KOMMUNIKATION & PRESSE, og SO-ME. begge stillinger indgår i vores marketingsafdeling. Læs om rollerne nedenfor

KOMMUNIKATION & PRESSE

Elsker du at skrive medrivende tekster? Og vil du gerne prøve kræfter med marketing, PR og kommunikation? Så bliv praktikant hos LUMAGICA – en eventvirksomhed i rivende udvikling.

Vi søger en topmotiveret praktikant til marketing, PR og kommunikation i perioden fra januar 2022 til og med april 2022.

Som praktikant vil du komme til at deltage i det daglige arbejde på lige fod med de øvrige ansatte, og udover erfaring med presse- og kommunikationsopgaver, vil du også få stor indsigt i markedsføringen i oplevelsesbranchen. 

Hvad vil du komme til at arbejde med?

 • Udarbejdelse af pressemateriale og kontakt til medier
 • Udarbejdelse og udsendelse af nyhedsbreve
 • Udarbejdelse af indlæg og andet indhold til hjemmesiden
 • Ad hoc opgaver i marketingafdelingen

Hvad forventer vi af dig?

 • Du har mod på eller har prøvet at arbejde med presse, nyhedsbreve eller blogindlæg før
 • Du nyder at skrive interessante og indholdsrige tekster
 • Du er en dygtig og fantasifuld formidler, der brænder for kommunikation som fag

SOME, VIDEO & DIGITAL MARKETING

Brænder du for at lave lækker content til SoMe og samtidig er god til videoproduktion? Så bliv praktikant hos LUMAGICA – en eventvirksomhed i rivende udvikling.

Vi søger en topmotiveret praktikant til SoMe, videoproduktion og digital markedsføring i perioden fra januar 2022 til og med april 2022.

Som praktikant vil du komme til at deltage i det daglige arbejde på lige fod med de øvrige ansatte, og udover erfaring med digital markedsføring vil du også få stor indsigt i oplevelsesbranchen. 

Hvad vil du komme til at arbejde med?

 • Content produktion til SoMe
 • Assistance på kampagneplanlægning
 • Fotoskydning før og under afviklingen af events
 • Videoproduktion og fotobearbejdelse
 • Ad hoc opgaver i marketingafdelingen

 

Hvad forventer vi af dig?

 • Du har mod på eller har prøvet at med SoMe, billed- og videoproduktion eller andet digital marketing
 • Du nyder at udarbejde kreativt og lækker content
 • Du brænder for marketing generelt og er dygtig til at levere billeder og videoer i høj kvalitet

GÆLDENDE FOR BEGGE ROLLER

Hvem er du?

Du er studerende på en relevant videregående uddannelse – f.eks. Universitetet, DMJX eller Erhvervsakademiet – og har en stor interesse samt teoretisk forståelse for kommunikation og/eller marketing. Du skal også have kunnen til at formulere dig grammatisk korrekt på dansk.

Det allervigtigste for os er, at du har et højt gear, er åben for udvikling og at du formår at omsætte idéer til praksis – selvfølgelig med en hjælpende hånd fra dine nye kompetente kollegaer. Erfaring med sociale medier, tekstforfatning og Adobe-pakken er et plus, men ikke et krav.

Hvad får du?

Som praktikant hos LUMAGICA bliver du en del af et dynamisk team, hvor arbejdsopgaverne varierer fra dag til dag. Du får fra start et stort ansvar og mulighed for at udvikle dine kompetencer. Du får også mulighed for at få indflydelse på afdelingens strategiske beslutninger.

Virksomheden fungerer i en uformel atmosfære, hvor alle er med til at løfte den fælles opgave. LUMAGICA er en læreplads med højt til loftet. Som praktikant får du masser af viden om marketing i oplevelsesbranchen, som er yderst værdifuld i kommende arbejdsliv.

Der vil blive afsat en arbejdscomputer til rådighed til alle praktikanter.

Ansøgning

Praktikforløbet er ulønnet, og omfanget er typisk 4-5 måneder fra januar-april, 2022. Arbejdstiden er 37 timer om ugen med mulighed for at du kan prioritere din praktikopgave og din eksamen. 

Hvis du ser dig selv som et match, så send os en ansøgning – enten videoansøgning eller en skriftlig ansøgning inkl. et portrætbillede – samt enten CV eller LinkedIn profil til Marketingchef, Nadja Kalnæs på nadja@lumagica.dk Du er velkommen til at vedhæfte et projekt du er stolt af, men det er ikke et krav.

Videoansøgningen skal ses om en erstatning af de klassiske motiverede ansøgninger. Derfor skal du ikke vedhæfte en skriftlig motivation, hvis du vælger at lave en videoansøgning. Uanset hvilken form du vælger, skal din ansøgning indeholde:

 • En kort præsentation af dig selv
 • En beskrivelse af dine kompetencer
 • Hvad du kan bidrage med
 • En fun fact om dig selv

Det er vigtigt for os at understrege, at det ikke skal være noget større projekt at optage din videoansøgning. Vi ønsker blot at få en forsmag på hvem du er, og hvad du kan. 

Vi læser ansøgninger igennem løbende, så vent ikke for længe med at smide din afsted. Når vi finder de rigtige kandidater bliver rollerne besat.

OBS: Vi tager kun imod ansøgninger hvor praktikperioden strækker sig over 3-4 måneder. 

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

LUMAGICA’s fortryllende lysfestivaler skabes af virksomheden MK Event, som er søstervirksomhed til den verdensomspændende organisation MK Illumination. Med en masse global og lokal viden fra oplevelsesbranchen, bringer virksomheden nu smukke lysfestivaler til udvalgte byer i Danmark.

For at blive klar til at producere egne lysfestivaler, drog LUMAGICA’s team på en 2-årig rejse rundt i verden, for at indsamle viden og inspiration til skabe mindeværdige oplevelser for familier og venner, der samtidig viser de nyeste teknologier indenfor bl.a. lys, røg og 3D motiver.

LUMAGICA ansatte sine første medarbejdere i sommeren 2020 og afviklede for første gang en lysfestival i november og december 2020. “LUMAGICA – Enchanted Winter Forest” blev afholdt i Ringsted Lystanlæg og havde glæden af at samle mere end 55.000 gæster over de 23 åbningsdage i november og december 2020.

LUMAGICA består af et ungt, kreativt og erfarent team med vidt forskellige baggrunde indenfor blandt andet oplevelsesdesign, eventafvikling og marketing. Teamet deler kontor med MK Illumination’s andre afdelinger i Ringsted.

Hvert år vil du kunne opleve LUMAGICA’s events på forskellige venues i Danmark. Vi glæder os til snart at kunne løfte sløret for, hvor årets fortryllede lysfestivaler udfolder sig.