lækker mad og drikke på spooky luminights

ALT GODT FRA HAVET

”The Fish Project” panerer og steger for fulde drøn.

Det hele startede en blæsende, men solrig dag i København for seks år siden. Parret Alexandra og Marius drømte om at være de bedste i landet til at lave den velkendte britiske ret, fish & chips.

Drømmen blev til virkelighed, og parret sælger nu deres lokalt-fangede fisk i boder rundt i landet.

Vi er derfor glade for at kunne præsentere dem, som en del af vores food-area, hvor du garanteres et hav af smagsoplevelser. I boden bliver du præsenteret for pommes frites, rejebokse og fish & chips. Der serveres også kyllinge-nuggets, hvis du ikke er i fiske-humør.

PERUVIANSKE PERLER

I de peruvianske bjergkæder står kogekoner, iført farverige dragter. De tilsmager og serverer perfekte tilberedte empanadas.

Inspireret af det peruvianske køkken, hvor grundighed er en dyd, laver “Lima Empenada” deres mad helt fra bunden. Det er det, der er med til at give deres empenadas den helt rigtige og autentiske smag.

Den kan du opleve i en af deres boder, som kan findes i SpookyLumiNight’s food-area. Der vil de stå og tage i mod dig med et godt smil, og servere empanadas med kylling, oksekød, skinke & ost eller i en vegetarisk udgave.

VI GENTAGER SUCCESEN

Hvis du sidder på flæsket eller bare er i humør til en klassisk flæskestegssandwich, vil “Det Griser” stå klar til at give dig og familien, både glæde og gris i maven.

Efter sidste års succes og tilfredse kunder, har vi igen valgt at invitere dem til en af LUMAGICA’s lysfestivaler. Udover deres populære flæskestegssandwiches med rødkål, hjemmesyltet agurk og sprøde svær, kan du også købe pommes frites i denne bod.

Facebook
LinkedIn