LUMAGICA’s magiske lysfestival kommer til Aabenraa

Sønderjylland får besøg af LUMAGICA’s magiske lysfestival. Det sker, når Frozen Kingdom kommer til Aabenraa i vinteren 2021. Allerede den 5. november tændes der nemlig for lyset i parken ved Brundlund Slot, hvor vi afvikler lysfestivalen helt frem til den 30. december.

På Frozen Kingdom i Aabenraa kommer man ud på en 1,25 km lang rute. Parken bliver forvandlet til en vinterpark – isdronningens rige. Smukke lysskulpturer der afspejler forskellige områder i riget, hvert område med sin egen historie. I parken bliver der placeret et madområde, her er det julelys, gløgg, mad og mange slags lækkerier, der sætter rammerne og det er en perfekt måde at fejre julen med familien. 

Vi er gået fra at afvikle én lysfestival sidste år, til allerede nu at have annonceret fire i 2021 fordelt ud i hele Danmark. LUMAGICA i Ringsted 2020 var en kæmpe succes og tiltrak over 55.000 besøgende. Vi forventer i løbet af de 30 åbningsdage i Aabenraa at kunne tiltrække lige så mange gæster fra Sønderjylland og turister fra Tyskland. 

Parken ved Brundlund Slot er en unik lokation for os. Den har en speciel rolle i sønderjysk historie, og parkens smukke omgivelser er med til at gøre denne lysfestival endnu mere fantastisk. Derudover er lokationen midt i byen, hvilket gør det nemmere for gæster at deltage, og det vil forene bylivet med parken

Der bliver også afholdt lysfestivaler i..
Slagelse – Spooky LumiNights
Ringsted – Christmas Wonderland 
Odense – Enchanted Winter Forest. 

 

Facebook
LinkedIn