LUMIERER skifter navn til LUMAGICA

Allerede på andet året af vores eksistens, har vi nu fået mulighed for at danne globale oplevelser i samarbejde med internationale samarbejdspartnere.

For år efter år, at sikre vores gæster den højeste kvalitet på vores lysfestivaler, har vi valgt at danne et globalt oplevelsesbrand. Vi samler de smukkeste lyselementer og mest kreative oplevelsesdesign til vores lysfestivaler fra hele verden, i samarbejde med vores partnere fra LUMAGICA. 

Netop for altid at skabe fortryllende oplevelser for vores gæster og for at vores gæster oplever samme høje kvalitet, lige meget hvor de besøger os i verden, skifter vi nu navnet LUMIERER ud med LUMAGICA som bliver vores globale brand. Sammen med vores partnere, opnår vi en international styrke og den højeste kvalitet på alle vores lysfestivaler. 

Derudover har vi, på blot et år, skaleret gevaldigt op – nemlig fra en til fire lysfestivaler fordelt ud på forskellige lokationer i Danmark. 

På LUMAGICA’s lysfestivaler vil du fremadrettet opleve endnu flere storslåede lyselementer, gennemgående historier, gastronomiske smagsoplevelser og flere interaktive oplevelser for alle størrelser. 

Hold øje med LUMAGICA på sociale medier og følg med i lanceringen af de næste lokationer.  

Vi ser frem til at glæde danskerne med smukt lys, eventyr og uforglemmelige stunder med venner og familie.

PS. Hvis du lyst til at se mere fra LUMAGICA, så anbefaler vi at du kigger med på vores Youtube kanal HER >>

Facebook
LinkedIn