Magisk åbningsweekend på lysfestivalen Frozen Kingdom

Lysfestivalen Frozen Kingdom er i fuld gang og Livets Træ oplyser Espelunden i alle regnbuens farver. Få en familieoplevelse udover det sædvanlige i Rødovre frem til den 6. marts.

Den 5. februar blev dørene slået op til LUMAGICA’s Frozen Kingdom og forventningsfulde gæster strømmede til. Espelunden strålede, stemningen var i top og der var godt gang i aktiviteterne undervejs på ruten. Børn og barnlige sjæle susede ned af de sjove kælkebakker, spillede på gulvklaveret og hoppede rundt på de farvestrålende lyssten. Mange familier var imponerede over det store Livets Træ, som lyste op med sine 76.820 LED-lys. Det blev baggrund på mange hyggelige familiebilleder.

Åbningsweekenden gik over al forventning! Det var meget overvældende at se alle de legene børn og det gjorde os rigtig glade, at man hele tiden kunne høre børnelatter. Vi håber at kunne byde mange flere børnefamilier velkommen i uge 7 og 8, hvor vi også har åbent i alle hverdagene.

Tina Lassen fra nærområdet var en af de første gæster på åbningsdagen. Hun fortæller om sine oplevelser:

Vi havde en uforglemmelig og fantastisk aften med hygge og sjov. Maden var super dejlig og det var hyggeligt, at der også var noget til den søde tand. Børnene var vilde med det lys man kunne købe – Det lyste flot op i mørket. En utrolig smuk og magisk tur. Det ikke sidste gang vi gør det.”

En anden gæst, Jeanette fortæller:

I december var jeg i Odense og se LUMAGICA sammen med en veninde. Det var en rigtig fin oplevelse, og jeg inviterede derfor min søn, min svigerdatter og mit barnebarn på 2 år til LUMAGICA i Rødovre, for også at give dem denne fine oplevelse. Det var fantastisk at opleve lysfestivalen gennem mit barnebarns øjne, og hun var helt udmattet af indtryk, da vi gik derfra. Så ingen tvivl om at det var besøget værd. Og hvis lysfestivalen kommer igen til næste år, så sidder jeg klar til at bestille billetter”

En tur igennem isdronningens frosne vinterrige 

På Frozen Kingdom føres du igennem en historie, som fortælles gennem store lysopsætninger, musik og aktiviteter. Den 5 meter høje isdronning står klar i indgangen til at byde dig velkommen. I det frosne vinterrige kan du blandt andet opleve isfolket, som lever side om side med isbjørne, ulve og store dyr fra fortiden. De bliver alle vækket til live af det 8 meter høje og 6 meter brede Livets Træ, som sender energi ud igennem sine rødder.

I madområdet er der skruet op for hyggen. Her kan du nyde lækker mad og drikke fra forskellige food truck, inden ruten fortsætter i parken. Du kan glæde sig til at sætte tænderne i saftige burgere, madpandekager, sprøde fish & chips og brændte mandler. Du kan også nyde en lækker ungarsk gullash-suppe eller varme dig på en kop kaffe eller kakao med flødeskum.

Facebook
LinkedIn