Marketingkoordinator til Danmarks største lysfestivalproducent

Jobopslag

Marketingkoordinator til Danmarks største lysfestivalproducent

Er du drevet af at udvikle og eksekvere indhold på sociale medier? Er du knivskarp til at formidle historier og salgsfremmende tekster til e-mailmarketing, nyheder, presse mm. Og er du klar på at løbe stærkt fra projekt til projekt i efterår/vinter-sæsonen når vores smukke lysfestivaler udfolder sig?

LUMAGICA søger nu en selvstændig, struktureret og kreativ marketingkoordinator til en fuldtidsstilling i huset hos Danmarks største lysfestivalproducent.


Startdato er hurtigst muligt og gerne senest ultimo juni 2022.

Stillingen er en fuldtidsstilling og vil varetages primært fra vores kontor i Ringsted og referere direkte til vores Marketingchef. I stillingen skal man forvente at kunne tage nogle aftener og weekender i brug i vores højsæson mellem 1.okt.  – 1.marts.


Dine arbejdsopgaver

  • Planlægge og udvikle marketingplaner i tæt samarbejde med marketingchefen
  • Løbende afvikle og koordinere marketingaktiviteter
  • Eksekvere forskellige sociale medieinitiativer
  • Tage billeder og små film til opslag, reals og stories til SoMe.
  • Skrive og designe nyhedsbreve, blogindlæg og pressemeddelelser
  • Være løbende kontakt til samarbejdspartnere og influencere til LUMAGICA
  • Lave mindre grafiske opgaver, så som foldere, bannere og skilte mv.
  • Daglig kontakt til kundeservice for gæsterne af lysfestivalerne


Dig som person

Vi forestiller os at du lige blevet færdig med en marketing- eller kommunikations uddannelse eller at du er erfaren og har siddet lign. rolle i flere år.

Du er god til at formulere dig på skrift, og ivrig efter at skabe content der understøtter de oplevelser som vi skaber og som fortsat vil øge interessen for LUMAGICA.

Du må meget gerne have et godt øje for skarpe vinkler på fotografering enten ved brug af kamera eller tlf. og vi ser også at det er en fordel, at du kender til adobes programpakke eller lign- grafiske programmer.

Det er vigtigt for os, at du har masser af gå-på-mod og er drevet af at arbejde med marketing. Samtidig at du synes at det kunne være en spændende udfordring, at markedsføre et så visuelt produkt og oplevelse som en lysfestival er.Virksomhedsprofil

LUMAGICA’s fortryllende lysfestivaler skabes af virksomheden MK Event & Montage, som er søstervirksomhed til den verdensomspændende organisation MK Illumination. Med en masse global og lokal viden fra oplevelsesbranchen, bringer virksomheden smukke lysfestivaler til udvalgte byer i Danmark.

Siden 2020 har LUMAGICA produceret seks lysfestivaler, på forskellige venues i alle landsdele af Danmark. I vintersæsonen 2022/2023 kan gæsterne glæde sig til endnu fem lysfestivaler. 

LUMAGICAs lysfestivaler er smukke visuelle oplevelser for hele familien. På lysfestivalerne kan du gå på oplevelse sammen med dine kære, tage en masse smukke billeder og samtidig smage lækre, søde og salte retter.  Hver lysfestival er produceret med hver sin tematik og tilpasset den lokation den afholdes på.

LUMAGICA består af et kreativt og erfarent team med vidt forskellige baggrunde indenfor blandt andet oplevelsesdesign, eventafvikling og marketing. Teamet deler kontor med MK Illumination’s andre afdelinger i Ringsted.Ansøgning

Hvis du er klar til spændende udfordringer og lyder dette som noget for dig, så send dit CV og ansøgning til info@lumagica.dk mærket ”Marketingkoordinator til Danmarks største lysfestivalproducent” senest d. 1/6-22 kl. 12.00.

Hvis du er frisk på det, er du også velkommen til at vedlægge en lille videopræsentation på max. 5 min. hvor du fortæller kort om dine tre vigtigste personlige egenskaber – dette er frivilligt.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte marketingchef Nadja S. Kalnæs på telefon 22 99 95 88 eller på e-mail: nadja@lumagica.dk