Partnerskaber

Vi skaber værdifulde partnerskaber

PARTNERSKABER

Skal din virksomhed aktiveres og styrkes gennem LUMAGICA’s events med mellem 30-60.000 besøgene per event?

For LUMAGICA handler det både om at skabe værdi for den enkelte gæst, men også for de virksomheder, som vi samarbejder med. Et samarbejde med LUMAGICA giver bl.a. din virksomhed mulighed for:

  • At skabe aktiveringer på LUMAGICA’s event-venues.
  • At blive en del af et professionelt netværk med andre kommercielle partnere.
  • At have en unik ramme til aktiviteter, som er målrettet dine kunder og samarbejdspartnere
  • At kommunikere og blive synlig for tusindvis af potentielle kunder på LUMAGICA’s venues.
  • At benytte- og aktivere LUMAGICA´s digitale kanaler og outdoor reklamer

Vi skræddersyr den helt rette løsning til jer. Vi udvikler i samarbejde sådan at partnerskabet er win-win for begge parter.

Tag fat I os, hvis du vil høre mere om mulighederne og se mere om vores partnerskabsprogram. Kontakt os på info@lumagica.dk

”Lumagica – Enchanted Winter Forest” i Ringsted 2020

PARTNERCASE

LUMAGICA – Enchanted Winter Forest i Ringsted var en visuel nyskabende vinter-lysfestival. Eventet handlede om involvering, fantasi og at gå på opdagelse i naturens og årstidernes forunderlighed. Her fik børn og voksne i alle aldre vækket nysgerrigheden til oplevelse, indlevelse, samvær og interaktion med kunst, objekter og lysteknologi.

I hjertet af lysfestivalen fandt man teltområdet med live-musik, loungestemning, og gode smagsoplevelser, som smeltede sammen med resten af lysfestival-universet. Her kunne man sidde og nyde sin mad og drikke til dejlig musik, spillende i B&O Sorø’s specieldesignede højtalere.

LUMAGICA – Enchanted Winter Forest i Ringsted var en visuel nyskabende vinter-lysfestival. Eventet handlede om involvering, fantasi og til at gå på opdagelse i naturens og årstidernes foranderlighed. Her fik børn og voksne i alle aldre vækket nysgerrigheden til oplevelse, indlevelse, samvær og interaktion med kunst, objekter og lysteknologi.

I hjertet af lysfestivalen fandt man teltområdet med live-musik, loungestemning, og gode smagsoplevelser, som smeltede sammen med resten af lysfestival-universet. Her kunne man sidde og nyde sin mad og drikke til dejlig musik spillende i B&O Sorø’s specieldesignede højtalere.

”Lumagica – Enchanted Winter Forest” i Ringsted 2020

Se video om partnerskabet med B&O Sorø

Afspil video