Spooky LumiNights - eventyrlig mystik i børnehøjde

Frankenstein’s ur tikker – og der er nu ikke lang tid til, at vi slår dørene op for efterårets (u)hyggeligste familieoplevelse, der finder sted i Slagelse fra d. 8. – 31. oktober. Tag portalen til universet hvor magiske lysskulpturer, scenarier og figurer forvandler Jernbjerggaard i Slagelse til en eventyrverden fyldt med mystik.

Kom og vær med til LUMAGICA’s populære lysfestival, hvor fængende lysopsætninger danner rammerne for en efterårsoplevelse ud over det sædvanlige. Spooky LumiNight’s gådefulde verden består af en magisk rute på 1,5 km, hvor 16 store scenarier giver  en uforglemmelig oplevelse rundt i det (u)hyggelige Halloween-univers. Undervejs vil ører og maver, blive præsenteret for live-musik og de populære foodtrucks, der giver den autentiske festivalstemning for hele familien. 

Vi glæder os til at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse, hvor vi har sat et stort fokus på at gøre det til et familievenligt arrangement. I år glædes vi også særligt over, at alle kan komme samlet, i store som små grupper. Lysfestivalen afholdes også i skolebørnenes efterårsferie, hvilket giver mulighed for at få en unik oplevelse i børnenes ferie.

Allerede nu har vi udover denne lysfestival i Slagelse, lanceret tre andre lysfestivaler i 2021 – Isdronningens frosne rige “Frozen Kingdom” i Aabenraa, den fortryllende vinterskov “Enchanted Winter Forest” i Odense og “Christmas Wonderland”, som vil blive afholdt op til jul i Ringsted.  

Facebook
LinkedIn