Årets smukkeste familieoplevelser

LUMAGICA

Årets smukkeste familieoplevelser

LUMAGICA

Velkommen til julelysfestivalen .....

Frozen Kingdom

Fire lysfestivaler i fire forskellige byer

VELKOMMEN TIL LUMAGICA 2022

 

LUMAGICA’s lysfestivaler er kendt for de umådeligt mange lys og smukke lysskulpturer, hvoraf nogle af dem når en højde på op til 13 meter. De sidste år har LUMAGICA haft glæden af flere hundrede tusinde gæster på lysfestivalerne rundt i Danmark.

Glæd dig til at opleve årets unikke udendørs lysfestivaler med forskellige temaer og designs.
Tag familien med og besøg en af vores fire magiske parker, hvor alt er specialdesignet, skabt og konstrueret til lige netop dén park.

 

 

De fire byer LUMAGICA kommer til i 2022 er:
 
– Slagelse d. 1. oktober til d. 23. oktober.
– Jelling d. 8. oktober til d. 30. oktober.
– Ringsted d. 12. november til d. 23. december.
– Aabenraa d. 19. november til d. 23. december
 
VI SES PÅ LUMAGICA!
 

Billeder fra vores lysfestivaler

LUMAGICA LYSFESTIVALER

BILLETPRISER

Tag hele familien med og oplev en uforglemmelig fantasifuld dag med interaktive oplevelser, lyskunst, musik og lækker mad og drikke.  Læs mere om billetterne herunder…

SMÅ BØRN

kr 0
  • Fra 0 til 2 år
Populær

BØRN

kr 75
  • Fra 3 år til 12 år
  • Eksklusiv billetgebyr
  • Pris i døren 90 kr.
Populær

VOKSNE

kr 165
  • Fra 13 år og opefter
  • Eksklusiv billetgebyr
  • Pris i døren 185 kr.
Populær

OM OS

Hvert år vil du kunne opleve LUMAGICA’s events på forskellige venues i Danmark. Vi glæder os til snart at kunne løfte sløret for, hvor årets fortryllede lysfestivaler udfolder sig.

For at blive klar til at producere egne lysfestivaler, drog LUMAGICA’s team på en 2-årig rejse rundt i verden, for at indsamle viden og inspiration til at skabe mindeværdige oplevelser for familier og venner, der samtidig viser de nyeste teknologier indenfor bl.a. lys, røg og 3D motiver.

LUMAGICA’s fortryllende lysfestivaler skabes af virksomheden MK Event, som er søstervirksomhed til den verdensomspændende organisation MK Illumination. Med en masse global og lokal viden fra oplevelsesbranchen, bringer virksomheden nu smukke lysfestivaler til udvalgte byer i Danmark.

LUMAGICA ansatte sine første medarbejdere i sommeren 2020 og afviklede for første gang en lysfestival i november og december 2020. “LUMAGICA – Enchanted Winter Forest” blev afholdt i Ringsted Lystanlæg og havde glæden af at samle mere end 55.000 gæster over de 23 åbningsdage i november og december 2020.

LUMAGICA består af et ungt, kreativt og erfarent team med vidt forskellige baggrunde indenfor blandt andet oplevelsesdesign, eventafvikling og marketing. Teamet deler kontor med MK Illumination’s andre afdelinger i Ringsted.

Hvert år vil du kunne opleve LUMAGICA’s events på forskellige venues i Danmark. I 2021 kommer LUMAGICA’s fortryllende lysfetival til Slagelse – Jernbjerggard, Ringsted – Lystanlæg, Aabenraa – Brundlund Slot og Odense – Kongens Have.

Vi glæder os til snart at kunne løfte sløret for, hvor årets familie oplevelse vil udfolde sig i 2022. 

𝐋𝐔𝐌𝐀𝐆𝐈𝐂𝐀𝐒 𝐆Æ𝐒𝐓𝐄𝐑 𝐒𝐏𝐀𝐑𝐄𝐑 𝐄𝐍𝐄𝐑𝐆𝐈 😍
 
Hos LUMAGICA følger vi energi-situationen meget nøje.
Derfor sikrer vi at vi har de mest energivenlige produkter på markedet, som er med til at reducerer vores forbrug. 🙌
 
På billedet kan du se hvordan vi sammen, kan hjælpe med at sænke vores energiforbrug yderligere i fællesskab og samtidig have mulighed for at nyde og opleve vores smukke lysfestivaler. 💡❤️💫
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen på LUMAGICAs lysfestivaler 💫😍🤩