Vilkår og betingelser

Læs mere her...

Vilkår og betingelser

HANDELSBETINGELSER:

Følgende betingelser er gældende for: LUMAGICA

MK Event ApS

Fluebæksvej 190

4100 Ringsted

tel: + 45 57 67 34 88

Email: info@lumagica.dk

 

Kontoret er åbent hverdage kl. 8.00-16.00

CVR: 27923712

Generelt:

Enhver leverance mellem parterne finder sted på grundlag af nærværende almindelige salgs- og leveringsbetingelser. 

Billetsalg.dk ApS formidler salg af billetter mellem billetkøberen og LUMAGICA

BETALING

Der kan betales med Dankort, Visa/Dankort og MobilePay, hvis der er tilknyttet et dankort, eller Visa/Dankort til MobilePay kontoen.Email: info@lumagica.dk

Har du ikke et Dankort, VISA/Dankort eller Mobilepay, hvor Dankort eller VISA/Dankort er det tilknyttede kort, kan du vælge ViaBill som betaling. ViaBill giver dig mulighed for at dele betalingen op i 4 lige store dele og samtidig betale via VISA/ VISA Debit / VISA Elektron eller Mastercard.

Kan eller ønsker du ikke at betale via ovenstående, har du også mulighed for at betale via en bankoverførsel. Vi gør dog opmærksom på, at der kun kan betales med bankoverførsel minimum 5 dage før et event.

Andre informationer om billetsalg, kan du finde på billetsiden

Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms.

Betalingen skal finde sted ved onlinebetaling. Din betaling hæves fra dir betalingskort når billetten er afsendt. 

Billetgebyr, Adm. omkostning, Mobilepay og Tillægsydelser

Billetgebyret dækker følgende:

  • Support og kundeservice i forbindelse med salget af billetter.
  • Udgifter i forbindelse med afvikling af arrangementet

Adm. omkostninger dækker følgende:

  • Udvikling og vedligeholdelse af Billetsalg.dk
  • Driftsomkostninger i forbindelse med hjemmesiden.
  • Support og kundeservice der omhandler andet end salget af billetter.
  • Overvågning af mulig svindel.

Mobilepay omkostningen:

  • Dækkeromkostning til brug af Mobilepay

Tillægsydelser:

  • Dækker omkostning til SMS, forsikring samt håndtering

REFUNDERING AF BILLETTER

§I tilfælde af, at LUMAGICA er nødt til at aflyse, vil din billet blive refunderet. Vi kontakter altid vores gæster pr. mail ved ændringer eller aflysning.

LUMAGICA kan ikke tage højde fir, om gæster bliver syge eller af anden privat årsag har brug for at aflyse. I sådanne tilfælde vil vi råde dem til at forsøge at sælge billetterne. 

I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. §9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Billetter må ikke anvendes kommercielt til pakkesalg, konkurrencer, videresalg eller lignende med mindre LUMAGICA har givet tilladelse hertil. Videresalg af billetter til mere end pålydende pris + gebyr er ulovligt i Danmark, med mindre arrangøren har givet tilladelse hertil.

Tillæg, billetgebyr, adm. omkostning samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke af Billetsalg.dk eller LUMAGICA

FORBEHOLD:

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl for udsolgte events; afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder. Billetter erstattes ikke ved bortkomst.

FORTRYDELSESRET

I henhold til en undtagelse i Forbrugeraftaleloven, fortrydelsesrettens område, paragraf 17 stk. og paragraf 9 stk. 2 er køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug, som købes på offentlige steder, torve og markeder, eller som skal leveres til forbrugeren ikke omfattes af fortrydelsesretten. Der er ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse sal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)”. 

Det betyder, at hvis du køber billet til LUMAGICA er den 100% bindende, og at billetten ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Du kan læse mere på www.forbrug.dk

OMBOOKNING:

Hos LUMAGICA vil vi altid gerne være belejlige med at hjælpe med ombookning, hvis det er muligt.

LEVERING OG FORSINKELSE

Levering sker via direkte download samt elektronisk post i form af en PDF-fil (PrintSelv) straks efter betaling. Pengene hæves på dit betalingskort når billetten afsendes. 

I tilfælde af bortkomst kan erstatningsbilletter fremsendes, hvorved de oprindelige billetter automatisk annulleres.